Health-e

Een innovatieve online gezondheidsservice

Health-e is een alles-in-één app die particuliere klanten van Vodafone toegang biedt tot medisch-, mentaal- en welzijnsadvies. Kinderen en/of partners kunnen ook gebruik maken van de service, allemaal op één abonnement. Health-e is beschikbaar waar en wanneer dan ook en zorgt voor meer regie op gezondheid door digitale innovatie.

24/7 toegang tot een dokter

Eén van de voornaamste kenmerken van Health-e is het 24/7 toegankelijk maken van online huisartsen. Gebruikers en hun gezinsleden kunnen advies inwinnen bij in Nederland geregistreerde huisartsen en gezondheidsprofessionals. De app biedt ook de mogelijkheid om overdag gemakkelijk en laagdrempelig online consulten te plannen. Bijvoorbeeld met professionele coaches voor mentale ondersteuning en diëtisten die helpen om de leefstijl en het welzijn te bevorderen.

Focus op leefstijl en preventie

Er is een toenemende behoefte aan ondersteuning bij een gezonde leefstijl, Health-e voorziet in deze behoefte. Health-e is geen vervanging voor de huisarts, maar bedoeld als aanvulling. De focus ligt op leefstijl, preventie en het beantwoorden van zorgvragen waarvoor een bezoek aan de eigen huisarts wellicht niet noodzakelijk is. Indien er sprake is van spoedeisende hulp of chronische aandoeningen blijft de reguliere gezondheidszorg het eerste aanspreekpunt.

Voor wie?

De service wordt aangeboden door Vodafone en geleverd door Teladoc Health. Health-e is momenteel beschikbaar voor particuliere Vodafone klanten en het is de ambitie om op langere termijn de gezondheidsservice voor heel Nederland beschikbaar te maken.

Voor meer informatie over Health-e, ga naar https://www.vodafone.nl/health-e

Health-e