Nieuws

Persbericht

Vodafone en Teladoc Health lanceren Health-e:  een alles-in-één online gezondheidsservice

24/7 toegang tot een online dokter

Start Alja Sluiter als Medisch Directeur bij Teladoc Health Nederland

Start Alja Sluiter als Medisch Directeur bij Teladoc Health Nederland

Alja Sluiter start per 1 mei als Medisch Directeur bij Teladoc Health Nederland.

In die rol zal zij verantwoordelijkheid nemen voor de medische inhoud en kwaliteit van de dienstverlening van Teladoc Health in Nederland.

Zij heeft ervaring als Medisch Directeur verbonden aan een huisartsen coöperatie. Daarnaast zet Alja zich in voor de adoptie van leefstijlgeneeskunde onder meer actief voor Arts & Leefstijl en in de coalitie leefstijl voor de zorg onder leiding van o.a. VWS.

Stefan Scheepers, Country Manager: ‘Alja is een ervaren en ondernemende huisarts en bestuurder, gespecialiseerd in zowel de spoedzorg als leefstijlgeneeskunde. Ze heeft een sterke overtuiging dat we meer moeten inzetten op gezondheid. Met Alja’s kwaliteiten, ambitie en persoonlijkheid past zij uitstekend op deze rol en binnen ons bedrijf.

Samen met Alja zijn we nog beter in staat om met impact invulling te geven aan onze missie: mensen in staat stellen hun gezondste leven te leiden.’

Over Teladoc Health

Teladoc Health, de wereldmarktleider in zorg op afstand, stelt mensen in staat hun gezondste leven te leiden. Met zorg op afstand en slim gebruik van nieuwe technologie transformeren we de zorg en de benadering van gezondheid. Vanuit onze vestiging in Amsterdam werkt een bevlogen team van professionals aan de uitbouw van onze dienstverlening in de Benelux.

Spring Real Estate heeft AEW geadviseerd bij de verhuur van circa 376 m² kantoorruimte in het Coengebouw.

Spring Real Estate heeft AEW geadviseerd bij de verhuur van circa 376 m² kantoorruimte aan de Kabelweg 37 in het Coengebouw in Amsterdam.

Per 1 februari 2023 wordt Teladoc Health Netherlands B.V. de nieuwe huurder van de kantoorruimte. Teladoc Health Netherlands huurt de kantoorruimte op de 10e verdieping met nog zes parkeerplekken. Teladoc Health, de wereldmarktleider in zorg op afstand, stelt mensen in staat hun gezondste leven te leiden. Met zorg op afstand en slim gebruik van nieuwe technologie transformeren ze de zorg en de benadering van gezondheid.

Spring Real Estate heeft het object collegiaal in de verhuur met CBRE.

Wij willen alle partijen hartelijk danken voor de prettige samenwerking en wensen Teladoc Health Netherlands veel plezier in hun nieuwe kantoor!