Wat we doen

Voor gebruikers

Teladoc Health geeft antwoord op alledaagse vragen over gezondheid en complexe zorg. Ter preventie of voor herstel, fysiek en mentaal. Gebruikers staan in direct laagdrempelig contact met een huisarts, coach, specialist of diëtist. Op een tijd en plaats naar eigen keuze, via ons platform of de app.

Bekijk de video

Wat we doen voor gebruikers

Leef je gezondste leven met de ondersteuning van Teladoc Health.

Medisch

Doctor online

Doctor online

Fysieke klachten, niet fit of andere gezondheidsvragen? De huisarts van Teladoc Health bespreekt in een video- of telefonisch consult alle zorgen over leefstijl, preventie en gezondheid. Oók buiten reguliere openingstijden. Acute en chronische zorg blijven voorbehouden aan de eigen huisarts.

Women Care

Woman Care

De overgang is een van de vrouwspecifieke gezondheidsuitdagingen, zowel fysiek als mentaal. Met veelvoorkomende klachten zoals stemmingswisselingen en gewichtstoename. Het multidisciplinaire team van artsen, coaches en diëtisten van Teladoc Health biedt ondersteuning in deze fase.

Second opinion

Second opinion

Teladoc Health heeft een netwerk van internationale topspecialisten voor second opinions. Gebruikers kunnen direct hun aandoening, diagnose en/of behandelplan voorleggen. En ontvangen hierop een uitgebreid rapport met heldere aanbevelingen, ook voor de behandelend arts(en).

Bekijk de video

Mentaal

Coaching

Coaching

De coaches van Teladoc Health werken samen met de gebruiker aan optimale mentale gezondheid. Ieder met hun specialisme, voor grote en kleine mentale uitdagingen, privé- of werkgerelateerd. Positief en oplossingsgericht.

MyStrength

MyStrength

MyStrength biedt evidence-based mentale ondersteuning voor onder meer stressvermindering, betere nachtrust, mindfulness en meditatie. Bouw aan een gezondere geest met oefeningen vol inspiratie.

Gezond leven

Diëetadvies

Diëetadvies

De voedingsdeskundigen van Teladoc Health bieden persoonlijk advies en dieet op maat. Zij zijn altijd bereikbaar voor alle vragen over (gezonde) voeding. Bijvoorbeeld vragen over voedselallergieën of -intoleranties, obesitas of ondergewicht, en gezond eten tijdens zwangerschap of overgang.

Get Fit programma

Get Fit programma

Gewicht verliezen of juist aankomen? Of is het tijd om gezonder te gaan eten? Teladoc Health biedt gepersonaliseerde voedings- en fitnessprogramma’s, inclusief recepten en maaltijdplannen. Onze voedingsdeskundigen geven persoonlijke ondersteuning bij het behalen van gezondheidsdoelen.

Roken? Stoppen!

Roken? Stoppen!

Stoppen met roken? Voor veel mensen is dit een lastige opgave, zowel mentaal als fysiek. Teladoc Health ondersteunt gebruikers bij het doorbreken van slechte gewoontes. Bijvoorbeeld met een speciaal programma tegen roken.

Meer weten?

Meer weten over Teladoc Health Nederland en hoe wij mensen met persoonsgerichte, innovatieve oplossingen helpen naar hun gezondste leven?