Wat we doen

De beste zorg op afstand

Met de beste zorg op afstand helpen wij mensen hun gezondste leven te leiden. Van welzijn, preventie, diagnose en behandeling tot de nieuwste technologie voor zorgverleners.

Zorg op afstand
Zorg op afstand

Wat is zorg op afstand?

Zorg op afstand is een vorm van zorg die wordt geleverd via digitale technologieën, ook wel digitale zorg genoemd. Het biedt mensen de mogelijkheid om medische of mentale zorg, evenals leefstijladvies te ontvangen zonder naar een fysieke locatie te hoeven gaan. Met onze oplossingen is digitale zorg mogelijk via de telefoon, videobellen en chat.

De voordelen van zorg op afstand

Zorg op afstand is een groeiende trend in de gezondheidszorg. Het biedt een aantal voordelen alle betrokken partijen, zoals bijvoorbeeld:

  • Mensen krijgen toegang tot zorg zonder naar het ziekenhuis of de praktijk te hoeven reizen
  • Zorg is beschikbaar vanaf een plaats en op een tijdstip dat goed uitkomt
  • Professionals kunnen meer zorg leveren in minder tijd
  • Laagdrempelige toegang tot zorg voorkomt verergering van beginnende klachten
Digitale zorg

Voor bedrijven

Teladoc Health biedt coaching, gezondheidsadvies en preventie.
Wij adviseren medewerkers of klanten hoe zij zelf de juiste beslissingen kunnen nemen voor een gezonder leven. En bieden laagdrempelige toegang tot kennis, begeleiding en zorg, bijvoorbeeld bij een burn-out.

Digitale zorg op afstand

Voor gebruikers

Teladoc Health biedt medisch, mentaal en leefstijl advies.
We bieden medisch advies, mentale ondersteuning en hulp bij het zo gezond mogelijk leven. Via laagdrempelig contact met een huisarts, coach, specialist of diëtist. Gebruikers bepalen zelf waar en wanneer hulp gewenst is. En krijgen antwoord op alledaagse vragen over gezondheid en inzicht in complexe zorg.

Teladoc zorgoplossingen

Voor de zorg

Teladoc Health ondersteunt zorginstellingen met slimme, klinisch bewezen technologie.
Wij stellen zorgverleners in staat zorg te bieden vanaf elk mogelijke plek. Voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen bieden wij een complete oplossing voor zorg op afstand, bijvoorbeeld ter ondersteuning van spoedeisende hulp.

Waarom Teladoc?

Bij Teladoc hebben we jarenlange ervaring met digitale zorg op afstand. Dit heeft geresulteerd in een professioneel en ervaren team van artsen, mental coaches en leefstijladviseurs waarbij een persoonlijke benadering en hoge kwaliteit centraal staan. In combinatie met de inzet van slimme technologieën, kunnen wij u de beste zorg op afstand bieden.

Wilt u meer weten?

Ben u op zoek naar  digitale zorg voor uw bedrijf of uzelf en wilt u meer weten over zorg op afstand?