Verhaal van Lynn Slippens

Wie ben ik

Mijn naam is Lynn Slippens en ik ben sinds 2014 werkzaam in de wereld van mentaal welzijn als Coach, Counselor, Trainer en toekomstig Mediator. Het is altijd mijn passie en missie geweest om anderen te begeleiden naar krachtige inzichten die hen in staat stellen kansen en mogelijkheden te zien waarvan wordt gedacht dat deze niet toereikend zijn. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak vind ik het erg belangrijk om een veilige en niet-oordelende omgeving te creëren waarin mensen zichzelf kunnen zijn en kunnen delen waar zij tegenaan lopen. Naast mijn expertise, het begeleiden van mensen die kampen met de psychologische effecten van een (chronische) ziekte, help ik cliënten wereldwijd om te gaan met een breed scala aan uitdagingen. Denk hierbij aan stressmanagement (burn-out/overspannen), zelfvertrouwen, conflicten, vitaliteit, grenzen stellen en persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Verbinding met anderen, authentiek zijn, altijd op zoek naar persoonlijke groei en het leven tegemoet treden met humor vormen de kern van wie ik ben. Ik ben opgegroeid in Nederland en heb gestudeerd, gewerkt en gewoond in Spanje, Griekenland, Argentinië en de Verenigde Staten. Mijn te leuke en energieke tweelingdochters zijn geboren in de VS – zo ook mijn twee honden die we na een vervelend verleden hebben geadopteerd. Sinds mei 2020 woon ik weer samen met mijn gezin in Nederland en werk ik met veel plezier voor en met diverse organisaties en individuen in Nederland en daarbuiten.

Mijn hart ligt bij het faciliteren van groei, veerkracht en geluk bij anderen

Na het afronden van mijn opleiding European Studies ben ik een tijdje werkzaam geweest in de zakelijke evenementen industrie waar ik er al snel achter kwam dat mijn hart bij het faciliteren van groei, veerkracht en geluk bij anderen ligt. Gedegen coach opleidingen in zowel Europa als de Verenigde Staten hebben ertoe geleid dat ik in afgelopen 10 jaar als professioneel gecertificeerde coach vele individuen en organisaties heb mogen en kunnen helpen om tot de kern van hun uitdagingen te komen. Door mijn cliënten alle ruimte te geven om te onderzoeken wat er speelt in hun huidige leven, uit te dagen en verantwoordelijk te houden voor genomen besluiten, richt ik me op het vergroten van het algehele ‘succes’ waar gewenst. Een bewuste mindset stelt je in staat om continu te groeien, je talenten te benutten en gezonde relaties te onderhouden.

Facilitator

Gedurende ons leven maken we allemaal momenten van veerkracht mee om van te leren en over na te denken om bewust onze vaardigheden uit te breiden in hoe we het beste met dat soort situaties kunnen omgaan. Tijdens virtuele 1 op 1 coaching sessies faciliteer ik een proces op maat om ervoor te zorgen dat zowel persoonlijke als professionele doelen worden bereikt door onder andere een nuchtere, empathische en persoonlijke benadering te hanteren – waarbij er altijd ruimte is voor humor.

Coaching laagdrempelig toegankelijk maken

Ondanks de enorme opmars aan Coaches, is coaching vanwege diverse redenen helaas nog niet toegankelijk voor iedereen. Teladoc Health heeft een groot bereik wat het voor mij persoonlijk en professioneel zo interessant maakt dat ook deze groep ondersteuning kan ontvangen bij hun hulpvragen. Doordat we een holistische benadering hanteren schakelen we intern met vele disciplines zoals de huisartsenzorg en deskundigen op het gebied van voeding en beweging. Zo kunnen we een zo zorgvuldig mogelijke vorm van begeleiding bieden. Naast die zeer waardevolle interactie binnen ons team vind ik het heerlijk om vanuit huis of een andere plek ik de wereld mijn werk te kunnen doen.

Veranderen van de perceptie

Hoewel al mijn cliënten indruk op mij maken, blijven de casussen waarin mensen sceptisch zijn over coaching en het virtuele traject, mij het meest bij. Juist omdat er geen duidelijke verwachtingen zijn is het duidelijk merkbaar en zichtbaar wanneer mensen tot inzichten komen, meer duidelijkheid hebben over wie ze zijn en wat belangrijk voor ze is en meer vertrouwen in zichzelf krijgen om daadwerkelijk ook in actie te komen.

De sfeer binnen Teladoc Health

Binnen Teladoc is er een open-minded en informele sfeer waar gedreven mensen met passie voor de zorg & innovatie samenkomen om de best mogelijke service te bieden en zo waarde toe te voegen op zowel individueel als maatschappelijk niveau.
Wat zou je zeggen tegen iemand die eraan denkt om deel uit te maken van Teladoc Health?
Heb jij een passie voor zorg & innovatie, hanteer jij een holistische benadering en werkwijze en werk je graag zelfstandig maar haal je ook energie uit het werken in teamverband, dan is Teladoc Health wellicht de perfecte werkgever voor jou.